Eindelijk een welzijnsbeleid dat écht werkt

Als een medewerker gezond is, zich gewaardeerd voelt en zijn/haar volle potentieel benut, straalt dit af op de klantentevredenheid én bedrijfsresultaten. Gezonde en geëngageerde medewerkers zijn dus essentieel voor het succes van je organisatie!

Contacteer ons

Heb je het gevoel dat:

  • Elk (verbeter)initiatief op koude aarde landt omdat het niet aansluit bij de noden van jouw medewerkers?
  • De welzijnsinitatieven altijd door dezelfde enthousiastelingen wordt gedragen?
  • Dat iedereen enthousiast lijkt maar actie toch achterwege blijft?
  • Je eigenlijk niet weet wat de échte noden zijn binnen je organisatie op vlak van gezondheid en welzijn?

Strategische business partner voor mens en organisatie

Wij bieden een duurzame aanpak waarbij we zowel het individu als de organisatie ondersteunen. We moedigen medewerkers aan om zelf aan de slag te gaan met hun levensstijl, terwijl we ook investeren in het versterken en behouden van de organisatiecultuur.

Via de intake op onze app brengen we deze zaken in kaart. Dit laat ons toe per medewerker een persoonlijk traject voor te stellen.

Wetenschappelijk onderbouwd

Onze aanpak is wetenschappelijk onderbouwd en gebaseerd op de nieuwste inzichten in menselijke gezondheid en organisatiepsychologie.

Meten is weten

Gericht en duurzaam optimaliseren kan enkel op basis van de juiste inzichten. Daarom houden we een vinger aan de pols bij jouw medewerkers en geven wij hun via een persoonlijk dashboard continu inzichten over hun lichaam en geest.

De organisatie ontvangt globale inzichten in de gezondheid van mens én organisatie zodat de juiste acties en budgetten gericht worden ingezet.

Op maat van jouw organisatie

We luisteren oprecht naar jou en je medewerkers en creëren een plan van aanpak dat zowel de behoeften van de organisatie als die van de medewerkers integreert.

Bij de implementatie volgen we niet alleen een top-down aanpak, maar moedigen we ook bottom-up verandering aan, direct vanaf de werkvloer.

Netwerk van professionals

Heb je daarnaast nood aan workshops, keynotes, advies, of wil je graag metingen (Cortisol, bloedanalyse, Fitheidstest,...) of coaching aanbieden aan specifieke doelgroepen binnen je medewerkers?

Wij hebben een netwerk van hoogopgeleide en gekwalificeerde partners die expert in hun vak zijn en jou zeker kunnen helpen.

Onze formules

We hebben 3 verschillende formules waaruit jij als organisatie kan kiezen. Samen met jouw team gaan wij aan de slag en gaan we voor impact.

Lifestyle

Is de gezondheid van jouw medewerkers belangrijk en wil je hier als organisatie de juiste stappen in zetten, dan is de Lifestyle formule voor jou geknipt.

Elke medewerker krijgt toegang tot onze app waar hij/zij via een gepersonaliseerd en up-to-date dashboard inzicht en tips krijgt rond voeding, beweging, slaap, stress, lichaam en algemene gezondheid. Alle data worden bewaard in een beveiligde persoonlijke kluis. Als organisatie krijg je een 360° company dashboard en plan van aanpak.

Lifestyle & Culture

Wil je nog een stap verder gaan en geloof je ook dat je levensstijl moet combineren met organisatiecultuur om impact te maken, dan is de Lifestyle & Culture de formule die jij nodig hebt.

Dan ontvang je als organisatie naast de Lifestyle inzichten ook extra input rond psychologische veiligheid, leiderschap, motiverende werkomgeving én fysiek en mentaal welzijn op het werk. Zo heb je nóg meer data en inzichten die impact garanderen.

Made4You

Wil je liever op maat werken en samen met onze experten de juiste bouwstenen samenstellen die inspelen op de maturiteit en noden van je organisatie? Dan gaan we aan de slag met de Made4You.

Wil je graag meer info?

Ontdek waarom werken aan health en well-being van medewerkers echt bijdraagt aan productiviteit, engagement en employer branding.

Download onze whitepaper

Blijf je graag op de hoogte?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Door op Inschrijven te klikken, ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.

Meer informatie over hoe we je gegevens verzamelen, gebruiken en delen en hoe we cookies en vergelijkbare technologie gebruiken vind je in onze privacyverklaring.

Onze algemene voorwaarden vind je hier.
Onze privacyverklaring vind je hier.

We sturen je mogelijks sms-meldingen en/of e-mails, waarvoor je je op elk moment kunt afmelden.