Memberships

Jouw persoonlijk kompas op reis naar een gezondere levensstijl. Ondersteund door een community die je helpt je doelen te bereiken en zo langer gezond te blijven.  

Contacteer ons

Onze twee membershipformules, Life en Plus, bieden je alles om inzicht te krijgen, actie te ondernemen én je vooruitgang te zien!

Wetenschappelijk onderbouwd, holistisch en data-gedreven. Alleen of met begeleiding van een expert. En wij zorgen voor een groeiend en boeiend aanbod, waardoor je altijd nieuwe inspiratie en kennis vindt. 

Welke voordelen geniet je als Life member?
Jouw persoonlijk health- en well-being dashboard  Op basis van intakes en analyses, krijg je regelmatig een nieuwe score op vlak van voeding, slaap, stress, beweging, mindset, lichaam en algemene gezondheid. Bovendien krijg je ook onmiddellijk inzichten en tips voor alle belangrijke parameters. 
Voor mij aanbevolen Om de inzichten van het dashboard om te zetten in actie, bevelen we op basis van jouw scores, al een aantal gratis of betalende diensten en trajecten voor jou aan.
Mijn actieve trajecten In mijn actieve trajecten vind je in één oogopslag alle trajecten en diensten waar je mee bezig bent of die voor je klaar staan om te starten.
Intakes We volgen graag jouw evolutie en algemene gezondheid mee op! Daarom zetten we geregeld nieuwe vragenlijsten voor je klaar. Dit kan gaan over jouw vooruitgang maar ook over nieuwe of actuele thema’s.
Inspiratie Wil je graag meer lezen rond een bepaald thema? Tips krijgen? Of feiten van fabels kunnen onderscheiden? In inspiratie vind je talrijke artikels die je hierbij kunnen helpen.
Catalogus Samen met tal van partners, biedt Leadlife een waaier aan diensten en trajecten rond voeding, slaap, stress, beweging, mindset, lichaam en algemene gezondheid aan.  Online of bij jou in de buurt, alles is mogelijk.
Onze partners Alleen het beste is goed genoeg voor onze members! Daarom bundelen wij de krachten met zorgvuldig geselecteerde vakexperten die je helpen om de inzichten om te zetten in actie.
Insights Wil je graag alle achterliggende data van je dashboard begrijpen en alle relevante tips en tricks nalezen, dan vind je dit terug in je rapporten. Wil je de inzichten graag delen met een expert, ook dat is mogelijk.
Welke voordelen geniet je als Plus member?
Life membership
+ Connecteer je wearable  
Connecteer je wearable Connecteer de data van je smartwatch of smartring met de Leadlife-app en zie elke week de impact van je activiteiten in jouw dashboard. 
+ Leer via Mijn Academy   
Leer via Mijn Academy Een waaier aan thema’s, interactief, aangepast aan jouw kennis en tempo. Een leerervaring op maat! 
+ Chat met een health expert   
Chat met een health expert  Heb je een vraag rond je gezondheid en wil je er graag met iemand over praten? Onze health experten geven je graag advies.

Gratis membership 

Heb je beslist dat een Leadlife dienst of traject hetgene is wat jij nodig hebt om aan je gezondheid te werken? Dan krijg je als bonus bij je aankoop het Life membership voor één jaar er gratis bij.